Få hjælp af en autoriseret el-installatør

Har du brug for hjælp af en autoriseret el-installatør? Ved Gudenå El Service står vi klar til at varetage opgaven. Vi har stor erfaring med el-installation og har med tiden hjulpet mange kunder. Vores virksomhed er beliggende i Brædstrup, men vi kører gerne til Horsens, Silkeborg og omegn.

Uanset hvilken type el-service, det drejer sig om, står vi klar til at hjælpe. Vi er professionelt el-firma, der vægter fleksibilitet og kvalitet meget høj. Derfor tilbyder vi også døgnvagt, hvis der opstår akut behov for en elektriker og el-montør.

Vi har kun ansat veluddannede og erfarne elektrikere, som ved, hvad de laver. Derfor vægter vi også sikkerhed meget højt, når vi tager ud til vores kunder. Er der behov for professionel dialog og rådgivning, inden vi kommer ud, tilbyder vi også det. Vi er desuden medlem af TEKNIQ – din sikkerhed for professionelt udført arbejde.

Hvad koster en el-installatør?

Vores priser på en elektriker afhænger af, hvilken type opgave det drejer sig om. Derudover vil der også være prisforskel alt afhængig af tidspunkt. Ringer du for eksempel uden for lukketid i tilfælde af en akut situation, vil priserne være højere, end hvis vi laver en aftale inden for normale åbningstidspunkter.

Før vi kan give en endelig og billig pris, sørger vi først for at vurdere opgavens omfang. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud, som du kan takke ja eller nej til. Drejer det sig om el-installationer, sender vi en el-installatør ud med det samme. Vi sørger altid for at rådige om, hvilken løsning, der er bedst for dit hjem eller din virksomhed.

Som sagt er vi et autoriseret el-firma, og derfor foretages alle installationer professionelt og med høj sikkerhed. Installering af el er desuden en nødvendighed, hvis du står midt i en husrenovering. Her sørger en el-installatør for at varetage alt el-arbejde. Er du erhvervskunde, hjælper vi også med at installere el-netværk til virksomheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du interesse i et uforpligtende tilbud, eller har du yderligere spørgsmål til vores arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med et tilbud, uanset om arbejdet omhandler varmepumper, hjælp til el-tavlen eller andet el-arbejde.

Ring til telefon 87 97 23 00 for et uforpligtende tilbud eller flere informationer.

Modtag et gratis tilbud

​Er du blevet fristet til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du  vælge Gjessø El ⬎

Høj faglighed

Døgnvagt

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Gjessø El

Gudenå El Service | 8600 Silkeborg

CVR: 27731961 

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Telefon: ​87 97 23 00

E-mail: krj@os.dk 

Skal vi ringe dig op?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tekniq

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90 | Besøg hjemmeside