Skal vi montere en ny el-tavle for dig?

Har du en gammel el-tavle, der trænger til at blive skiftet ud med en ny el-tavle? Så er du landet det rigtige sted. Gudenå El Service sender en autoriseret elektriker ud – også som døgnvagt. Vores virksomhed ligger i Brædstrup, men vi kører også gerne ud til kunder i Horsens, Silkeborg og omegn.

Det er problematisk, hvis du står med en gammel el-tavle, som ikke længere vil, som du vil. Med tiden vil el-tavler nemlig ikke længere være tidssvarende. Det betyder, at der bliver behov for en udskiftning af el-tavle – og den klarer vi.

I stedet for udskiftning kan der tit og ofte blot være behov for en flytning af el-tavle. I det tilfælde er det generelt meget vigtigt, du ikke selv forsøger at kaste dig ud i projektet, men derimod lader os klare opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen og dermed en høj faglighed. Derudover er vi medlem af TEKNIQ. Du kan derfor trygt lade os klare opgaven.

Hvad koster en ny el-tavle?

Som sagt varetager vi mange forskellige opgaver, når det kommer til el-tavler. Det behøver derfor ikke nødvendigvis at dreje sig om montering af en ny el-måler, men det kan også være flytning eller montering af en ny el-måler. Vores priser afhænger af opgavetype samt opgavens omfang.

Er det nødvendigt med en ny el-tavle, vil priserne ligeledes være meget forskellige. Tavlerne kommer i mange prisklasser og mærker. Derudover er der forskel på, om det drejer sig om en lejlighed, et parcelhus eller en villa. Før vi giver en endelig og billig pris, vurderer vi derfor opgaven.

Når vi har vurderet opgaven, vil du modtage et uforpligtende tilbud. Husk, at vi også tilbyder udskiftning af el-måler, hvis der er fejl på din nuværende. 

Ring til os i dag for mere information

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser, vores arbejdsproces eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med et tilbud, uanset om arbejdet omhandler varmepumper, hjælp til el-tavlen eller andet el-arbejde.

Vi garanterer en høj sikkerhed og faglige og kompetente ansatte.

Du kan ringe til os på telefon 80 20 20 70 eller sende en mail til krj@os.dk.

Modtag et gratis tilbud

​Er du blevet fristet til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du  vælge Gjessø El ⬎

Høj faglighed

Døgnvagt

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Gjessø El

Gudenå El Service | 8600 Silkeborg

CVR: 27731961 

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Telefon: ​87 97 23 00

E-mail: krj@os.dk 

Skal vi ringe dig op?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tekniq

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90 | Besøg hjemmeside