Luft til luft-varmepumpe – vi hjælper

Drømmer du om at bruge mere grøn energi? Så er en luft til luft-varmepumpe et godt udgangspunkt. Ved Gudenå El Service har vi stor erfaring med at installere og montere varmepumper. Vores virksomhed er beliggende i Brædstrup, men vi kører også gerne til Horsens, Silkeborg og omegn.

Der findes flere gode grunde til at ty til grønnere energi. Derfor har vi sørget for at specialisere os i relevante varmepumper for henholdsvis at kunne tilbyde installation af varmepumpe, montering af varmepumpe samt service på varmepumpe.

Hvis du ikke selv har den stor viden angående varmepumper og måden, som de fungerer på, så tøv ikke med at kontakte os – også som døgnvagt. Vi sidder klar til at tilbyde professionel rådgivning og fortælle meget mere om, hvad en luft til luft-varmepumpe kan.

Vi er medlem af TEKNIQ, hvorfor du trygt kan stole på os som din samarbejdspartner.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser på varmepumper varierer alt efter mærke. De findes som udgangspunkt i mange forskellige prisklasser og størrelser. Derfor tilbyder vi som sagt gerne vores faglige ekspertise, når du skal vælge den helt rigtige varmepumpe til dit hjem. Vi sørger for at give en billig pris og et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov.

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

Denne type varmepumpe har – ligesom andre varmepumper – forskellige priser. Her gælder samme princip: Der findes flere forskellige mærker og størrelser. Der kan være stor forskel på, hvilken pumpe der passer bedst til de respektive hjem. Derfor sørger vi for at tilbyde en uforpligtende samtale, inden vi monterer og installerer.

En luft til luft-varmepumpe fungerer på den måde, at den bruger varme fra udendørsarealer og sender det ind i boligen. Denne type pumpe er særligt velegnet til sommerhuse og kolonihavehuse.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud?

Hvis du er interesseret i flere informationer eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. vi står altid klar med et tilbud, uanset om arbejder omhandler en ny el-tavle, installation af varmepumper eller andre former for el-arbejde.

Du kan ringe til os på telefon 80 20 20 70 eller sende en mail til krj@os.dk.

Modtag et gratis tilbud

​Er du blevet fristet til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du  vælge Gjessø El ⬎

Høj faglighed

Døgnvagt

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Gjessø El

Gudenå El Service | 8600 Silkeborg

CVR: 27731961 

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Telefon: ​87 97 23 00

E-mail: krj@os.dk 

Skal vi ringe dig op?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tekniq

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90 | Besøg hjemmeside