Få en luft til vand-varmepumpe

Er du interesseret i at få en grønnere varmeforsyning? Så er en luft til vand-varmepumpe en ideel løsning. Ved Gudenå El Service har vi stor erfaring med montering af varmepumpe. Vores virksomhed er beliggende i Brædstrup, men vi kører også gerne til Horsens, Silkeborg og omegn.

Der er flere gode grunde til at overveje at få monteret en varmepumpe. Først og fremmest sørger den for grøn energioptimering, der skåner miljøet. Derudover kan du spare mange på dine varmeregninger fremadrettet ved at ty til denne løsning.

Ved Gudenå El Service tilbyder vi alt fra installation af varmepumpe til montering af varmepumpe samt service på varmepumpe. Hvis du i øjeblikket bor i et område uden fjernvarme, kan det især være en god idé at overveje at få en luft til vand-varmepumpe.

Vi har døgnvagt, hvilket vil sige, at du altid kan få hjælp. Vi er desuden medlem af TEKNIQ, hvorfor du trygt kan vælge os som din samarbejdspartner.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser på en varmepumpe afhænger af, hvilken model du vælger. Varmepumper findes generelt i mange forskellige modeller og i forskellige prisklasser. Derudover kan vores priser variere på henholdsvis installation, montering og service. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud og en billig pris.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser på en luft til vand-varmepumpe kan ligeledes variere alt efter mærke. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut.

En luft til vand-varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter al den energi, der findes i jorden og luften. Det er den energi, der er i overskud, som efterfølgende bliver brugt til radiatorer og gulvvarme. Du kan få varmepumper i forskellige størrelser alt efter, hvor meget plads du har.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan en varmepumpe fungerer, eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 80 20 20 70 eller sende en mail til krj@os.dk.

Modtag et gratis tilbud

​Er du blevet fristet til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du  vælge Gjessø El ⬎

Høj faglighed

Døgnvagt

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Gjessø El

Gudenå El Service | 8600 Silkeborg

CVR: 27731961 

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Telefon: ​87 97 23 00

E-mail: krj@os.dk 

Skal vi ringe dig op?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tekniq

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90 | Besøg hjemmeside