Autoriseret el-installatør udfører montering af varmepumpe

​Mangler du professionel hjælp til installation af varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gjessø El finder du en autoriseret el-installatør, som har erfaring med forskellige slags varmepumper.

Vi tilbyder montering af varmepumpe hos kunder i og omkring Brædstrup, Horsens og Silkeborg.

Hvis du drømmer om at udskifte din nuværende varmekilde til en mere effektiv og miljøvenlig løsning, så er en luft til luft-varmepumpe eller en luft til vand-varmepumpe det ideelle valg for dig. Disse typer af varmepumper er desuden en billig opvarmningsform, hvor du kan spare mange penge på din varmeregning.

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på en varmepumpe afhænger af forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på hvilken type og model, du ønsker. Hos os kan du altid få professionel sparring, hvor vi sammen finder den optimale løsning til dig. Vi har løsninger til både fritidsboliger og helårshuse.

Uanset hvilken løsning du finder mest attraktiv, så garanterer vi, at vores priser er konkurrencedygtige og så billige som muligt. Derudover kan du forvente, at det er en selvfølge, at alle aftalte betingelser og leveringstider i forbindelse med montering af varmepumpe eller service på varmepumpe altid overholdes.

Modtag et gratis tilbud

​Er du blevet fristet til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du  vælge Gjessø El ⬎

Høj faglighed

Døgnvagt

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Gjessø El

Gudenå El Service | 8600 Silkeborg

CVR: 27731961 

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Telefon: ​87 97 23 00

E-mail: krj@os.dk 

Skal vi ringe dig op?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tekniq

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90 | Besøg hjemmeside